Aktualno

Varovanje osebnih podatkov

Skrbno varovanje vaših osebnih podatkov!

Zahvaljujemo se vam za obisk spletne strani www.jpg-tennis.com, ter za izkazano zaupanje v naše podjetje, vsebine, izdelke in storitve.

Osebni podatki so vsi podatki, na osnovi katerih je mogoče neposredno ali posredno prepoznati osebo, kot so npr. ime, naslov prebivališča, e-poštni naslov itd.

BSP Plus pri shranjevanju in obdelavi vaših podatkov strogo upošteva slovenski zakon o varstvu podatkov oz., v kolikor je potrebno, zakon o varstvu podatkov, ki velja v vaši državi. BSP Plus bo ob upoštevanju stanja tehničnih možnosti in gospodarske sprejemljivosti uvedel vse ukrepe za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. BSP Plus bo predvsem za izvajanje svojih storitev pooblastil samo tiste zaposlene in tretja podjetja, ki so pri BSP Plusu sklenila pogodbo o varovanju podatkov.

Z veseljem vam damo informacije o vaših osebnih podatkih, shranjenih pri nas. Kadarkoli nas lahko prosite, da vaše osebne podatke, shranjene pri nas, popravimo, izbrišemo in blokiramo za prihodnjo uporabo ter prekličete uporabo vaših podatkov s strani tretjih oseb. 

V namene in za trajanje obdelave, pošiljanja blaga in obdelave vračila bomo za to potrebno osebne podatke posredovali samo pooblaščenim podjetjem BSP Plusa.

Želene spremembe, ki se kakorkoli navezujejo na vaše osebne podatke, nam lahko sporočite TUKAJ. Nemudoma bomo upoštevali vaše zahteve!

Anonimno zbiranje osebnih podtkov

V principu lahko brskate po naši spletni strani/trgovini brez da bi se morali registrirati oz. nam posredovali kakršne koli osebne podatke. V vsakem primeru pa so nam vidni vaš internetni ponudnik, spletni naslov iz katerega ste obiskali našo trgovino in strani, ki ste si jih ogledali. Te informacije se zbirajo izključno za statistične namene in izboljšanje naše ponudbe. Vi kot uporabnik, pa ostanete popolnoma anonimen.

Zbiranje in uničenje osebnih podatkov

Vaši osebni podatki se beležijo in hranijo le takrat, ko jih vpišete za namene pošiljanja blaga ali registraciji računa stranke, ki služi za vašo evidenco nakupov ali prejemanja novic. Uporabijo se za izpis kupoprodajnih pogodb in pošiljanje blaga, ki ste ga naročili. Po kompletni izdobavi blaga in opravljenih plačilih, se osebni podatki hranijo v našem podjetju še toliko časa, kot to določa trgovinski in davčni zakon. Po preteku tega obdobja, se vaši osebni podatki uničijo. 

Po končanem kupoprodajnem postopku, se vaš e-naslov hrani le v primeru, če ste se naročili na naše e-novice in obvestila.

Kadarkoli se lahko iz novic in obvestil tudi odjavite. To nam sporočite na elektronskegi naslov info@jpg-tennis.com. Po prejeti zahtevi, bo vaš e-naslov takoj izbrisan in ne boste več prejemali novic in obvestil in našega naslova.

Posredovanje osebnih podatkov

V primeru pošiljanja blaga, bo del vaših osebnih podatkov posredovan transportnemu podjetju, ki je zadolženo za posredovanje ali končno dostavo pošiljke.

Le so obvezani, da vaših osebnih podatkov ne bodo posredovali tretjim osebam.

Piškotki

Naša spletna stran uporablja "piškotke" za namene izboljanega delovanja spletne strani, analiziranje frekvence na naši spletni strani, ter generalnega upravljanja. Želimo vas obvestiti, da se naši "piškotki" posredujejo v vaš sistem. Ti "piškotki" so tako imenovani "sezonski piškotki", ki se nemudoma in avtomatsko izbrišejo iz vašega sistema takoj, ko zapustite našo spletno stran. Lahko pa tudi ignorirate piškotke in v opozorilu, ki se pojavi ob vašem obisku na naši spletni strani označite, "se ne strinjam". V tem primeru piškotki ne bodo posredovani v vaš sistem, bo pa najverjetneje vaše brskanje po naši spletni strani nekoliko slabše kakovosti.

 Ostale informacije in kontakti

Kot uporabnik naše spletne strani, imate vse pravice, da izveste karkoli o vaših osebnih podatkih, shranjenih pri nas. Lahko jih tudi spreminjate, ali zahtevate, da se izbrišejo iz naše baze podatkov. Če imate kakršne koli vprašanja, povezana z zbiranjem, obdelovanjem in hranjenjem vaših osebnih podatkov, nam lahko vaše vprašanje posredujete TUKAJ. Vaše zahteve ali vprašanja bomo obravnavali skrajno resno. 

 

J.P.G. Tennis © 2019.