Aktualno
HEAD GRAPHENE 360 SPEED S
240,00€ 206,90€
DUNLOP FORT ALL COURT 3/1
6,00€ od 4,05€

O nas

Internetna navzočnost podjetja je izrednega pomena. Eden izmed njenih ključnih namenov je, da naredi pozitiven vtis na potencialnega kupca. V prvih nekaj sekundah si oglednik oz. oglednica naredi svoje mnenje in se odloči ali mu/ji je spletna stran všeč ali ne. Zaradi tega se trudimo, da ustvarjamo čim bolj kupcu prijazno spletno stran, ki je kar se da enostavna za pregledovanje, zbiranje informacij in naročanje. Trudimo se slediti trendom oblikovanja in ustvariti čim bolj privlačno oz. lepo oblikovano spletno stran. Preko socialnih omrežij kot so Facebook, Twiter in Youtube, J.P.G. TENNIS postaja središče pogovorov za vse ljubitelje tenisa, ki želijo govoriti o njihovih izkušnjah, zamislih ali idejah, ter iščejo nove trende pri tenisu.

Nakupovanje v spletni trgovini J.P.G. TENNIS je prava zabava!

Kompetentnost in kredibilnost sta naši lastnosti, katerima dajemo izredno veliko pozornost.  V naši spletni trgovini, katalogih in novicah zmeraj poizkušamo dajati izvrstne in prepričljive informacije povezane s tenisom in športom nasploh. Pri našem podjetju so zaposleni samo visoko usposobljeni ljudje, ki so vam zmeraj pripravljeni  pomagati, če imate kakšna vprašanja ali predloge.

Vaše zadovoljstvo je naša spodbuda in uspeh!

Poslanstvo

Naše osnovno poslanstvo je zadovoljevanje potreb teniških navdušencev, v smislu ponudbe širokega asortimenta artiklov, strokovne pomoči pri nakupu in fleksibilnosti pri prodaji.  S svojo ponudbo, znanjem in prilagodljivostjo želimo igralcem tenisa in tudi tistim, ki bi to radi postali, čim bolj približati ta šport in jim omogočiti nakup po kar se da ugodnih oz. za kupca prijaznih cenah. Po svojih zmožnostih želimo pomagati mladim perspektivnim tenisačem, da bodo uspeli v svetu tenisa, pa naj bo to na osebni, klubski, slovenski ali pa svetovni ravni.

Vizija

Postati želimo vodilna specializirana teniška trgovina v Sloveniji, ki bo razpoznavna tudi v drugih državah EU. Velik izziv nam predstavlja sponzorstvo najboljših teniških igralcev v Sloveniji.

J.P.G. Tennis © 2018.