Aktualno

O nas

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec splene strani JPG Tennis!

Zahvaljujemo se vam, ker ste si vzeli čas in obiskali našo spletno stran. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj informacij o našem delu, poslanstvu in viziji.

Internetna navzočnost podjetja je izrednega pomena.

Eden izmed njenih ključnih namenov je informiranje in pomoč obiskovalcev, ki jih zanima vsebina, povezana s tenisom.

Trudimo se, da naredimo pozitiven vtis na obiskovalca in v njem vzbudimo zaupanje v našo strokovnost in podjetje.

V prvih nekaj sekundah si oglednik oz. oglednica naredi svoje mnenje in se odloči ali mu/ji je spletna stran všeč ali ne. Zaradi tega se neprestalno trudimo, da ustvarjamo obiskovalcu čim bolj prijazno in dostopno spletno stran, ki je kar se da enostavna za pregledovanje, zbiranje informacij in naročanje.

Vsakodnevno sledimo trendom oblikovanja in tudi z vašo pomočjo ustvarjamo čim bolj privlačno in lepo oblikovano spletno stran.

Preko socialnih omrežij kot so Facebook, Twiter in Youtube, J.P.G. Tennis postaja središče pogovorov za vse ljubitelje tenisa, ki želijo govoriti o njihovih izkušnjah, zamislih ali idejah, ter iščejo nove trende pri tenisu.

Poskušamo vam dati kar se da veliko uporabnih in brezplačnih informacij, ki bi pripomogle k vaši boljši informiranosti, ter vam olajšale odločitve pri izbiri teniške opreme.

V naših brezplačih vsebinah boste lahko prebrali mnogo zanimivih člankov in nasvetov strokovnjakov iz področja športne prehrane, telesne priprave in psihologije športnika tenisača.

Kompetentnost in kredibilnost sta naši lastnosti, katerima dajemo izredno veliko pozornost. 

Na naši spletni strani in trgovini, katalogih, novicah ter blogih, zmeraj želimo dajati izvrstne in prepričljive informacije povezane s tenisom in športom nasploh.

Pri našem podjetju so zaposleni samo visoko usposobljeni ljudje, ki so vam zmeraj pripravljeni  pomagati, če imate kakšna vprašanja ali predloge.

Vaše zadovoljstvo je naša spodbuda in uspeh!

Poslanstvo

Naše poslanstvo je učinkovito zadovoljevanje potreb teniških igralcev, njihovih trenerjev in staršev, ki podpirajo svoje otroke na njihovi teniški poti. 

Trudimo se biti maksimalo prilagodljivi, neprestano povečujemo ponudbo teniške opreme, ter se stalno izobražujemo, da lahko nudimo strokovno pomoč in podporo vsem tistim, ki so s tenisom kakorkoli povezani.

Z našim znanjem, izkušnjami in ponudbo, želimo igralcem tenisa in tudi tistim, ki bi to radi postali, čim bolj približati ta šport.

Po svojih zmožnostih želimo pomagati mladim perspektivnim tenisačem, da bodo čim bolj uspešni na njihovi teniški poti.

Vizija

Postati želimo vodilni teniški specialist v Sloveniji, ki bo razpoznaven tudi v drugih državah EU.

Velik izziv nam predstavlja sponzorstvo najboljših teniških igralcev v Sloveniji.

J.P.G. Tennis © 2019.